Μπλουζάκι t-shirt ΣΤΟΧΟΣ
Reference: stochos
Χωρίς απόθεμα

Μπλουζάκι t-shirt ΣΤΟΧΟΣ

Reference: stochos
Χωρίς απόθεμα
26,24 
Χρώμα
Μέγεθος
Ποσότητα

T-shirt καρδία

Το διάσημο μπλουζάκι “Στόχος” είναι κοντά σας, θέμα του η καρδία, που τόσα συμβολίζει! Μπορείτε το αγοράσετε μέσα από το ηλεκτρκατάστηματουFashion.gr.

ΚΕΡΔΙΣΕ 5% EXTRA!

ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
2103003288

0 Χρόνια «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους»

 Την γνωρίσαμε μέσα από το εφαρμοστό μπλουζάκι που φορούσε η Zizel με τον κίτρινο Στόχο. Στη συνέχεια πολλά όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια δάνεισαν την εικόνα τους ποζάροντας στον φακό γνωστών φωτογράφων προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες της Εκστρατείας.

 Η Κάτια Ζυγούλη, η Έλενα Παπαρίζου και τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Καγιά συμμετείχαν στη διεθνή προσπάθεια.

 «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» γιορτάζει φέτος 10 χρόνια δράσης στην Ελλάδα.

Amber, Δωροθέα, JadeKylie, Μάρα, Νάσια και Ιωάννα. Όμορφες, δυναμικές γυναίκες που εργάστηκαν σκληρά για να πετύχουν. Το κοινό τους σημείο; Βρίσκουν πάντα χρόνο να βοηθήσουν την τύχη άλλων γυναικών.

 Φορώντας τα μπλουζάκια της επετειακής καμπάνιας, φωτογραφήθηκαν από τον Σπύρο Πώρο για να στείλουν το μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις Ελληνίδες!

 Κορίτσια, μην ξεχνάτε ότι αγοράζοντας και εσείς ένα από τα μπλουζάκια του «Στόχου» συμμετέχετε στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γυναικών και στις δράσεις πρόληψης και δωρεάν εξέτασης της Εκστρατείας «Στόχου». Περισσότερες από 6,500 γυναίκες έχουν εξεταστεί δωρεάν τα τελευταία 6 χρόνια.

  Δράση: Με σκοπό η ενημέρωση να φτάσει σε κάθε σημείο της Ελλάδας και να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερες Ελληνίδες να εξεταστούν και να ενημερωθούν, το «Περίπτερο Ψηλάφησης του «Στόχου» επισκέπτεται περισσότερες πόλεις της Ελλάδας. Στελεχωμένο με γιατρούς ογκολόγους και νοσηλεύτριες, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά και ειδικά αντικαρκινικά νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παρέχει δωρεάν ψηλάφηση και ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους σε όλες τις γυναίκες που το επισκέπτονται. Το έτος 2009 το Περίπτερο επισκέφθηκε 11 πόλεις και εξέτασε 2.500 γυναίκες, εντοπίζοντας πάνω από 50 ύποπτα ψηλαφητικά ευρήματα, τα οποία παραπέμφθηκαν για περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο.

 ΠΡΟΛΗΨΗ

Ο καρκίνος του στήθους είναι η πιο συχνή απειλή για κάθε γυναίκα,
αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αν διαγνωστεί έγκαιρα.

Στην Ελλάδα σήμερα γίνονται 4.500 νέες διαγνώσεις καρκίνου του μαστού το χρόνο.
Κάθε 2,5 ώρες γίνεται μια διάγνωση, ενώ κάθε 6 ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του στήθους.

Στο σύνολο των διαγνώσεων, μόνο το 5% των γυναικών το μαθαίνει έγκαιρα και επωφελείται από το πρώιμο στάδιο της ασθένειας, αντιμετωπίζοντάς την με επιτυχία, ενώ στην Ευρώπη το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 60%. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να πειστούν οι γυναίκες να κάνουν τακτικές εξετάσεις και να παραμερίσουν τους φόβους και τις προκαταλήψεις τους. Η καλύτερη ενημέρωση και η εγρήγορση μπορεί να σώσει τις ζωές τους.

Στις αρχές του 1990 το ποσοστό επιβίωσης ήταν 30%. Σήμερα 8 στις 10 περιπτώσεις έχουν ευνοϊκή εξέλιξη και αυτό οφείλεται όχι μόνο στις καλύτερες θεραπείες, αλλά κυρίως στην έγκαιρη διάγνωση. Στην Αμερική μόνο, υπάρχουν 2 εκατομμύρια γυναίκες που σήμερα ζουν φυσιολογικές ζωές μαζί με τις οικογένειές τους.

Ακούγεται κοινότοπο, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό:
η καλύτερη θεραπεία για τον καρκίνο είναι η έγκαιρη διάγνωση.

 Κάντε την πρόληψη «ρουτίνα», σαν μια συνήθεια φροντίδας στο μηνιαίο σας πρόγραμμα.
Διαδώστε τη σημασία της σε φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε.

stochos

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

stochos
Χωρίς απόθεμα