Γυναικεία Τσάντα Πλάτης - Ώμου Δερμάτινη
Reference: TL141682 Κονίακ

Γυναικεία Τσάντα Πλάτης - Ώμου Δερμάτινη

Reference: TL141682 Κονίακ
138,88 €
με ΦΠΑ
Χρώμα
Ποσότητα

Η γυναικεία τσάντα πλάτης - ώμου  είναι μια καταπληκτική τσάντα που θα σας βολέψει τόσο ως τσάντα πλάτης αλλά και ως μια πανέμορφη και διαφορετική τσάντα ώμου! Μετατρέπεται από τσάντα πλάτης σε τσάντα ώμου και πάλι σε τσάντα πλάτης, με μια μόνο κίνηση απλά τραβώντας το λουράκι της προς τα επάνω. Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας μαλακό Ιαλικό δέρμα hammered.

Δωρεάν
αποστολή!!

Για αγορές άνω των 70€

Η πρόσβαση στο κυρίως εσωτερικό γίνεται με φερμουάρ. Το εσωτερικό χωρίζεται σε 2 διαμερίσματα με το διαχωριστικό αυτών να εξυπηρετεί και ως μια ακόμα μεγάλη θήκη με φερμουάρ. Στο πρώτο διαμέρισμα θα βρείτε δύο πολυχρηστικές τσέπες για smartphone κτλ, ενώ στο δεύτερο διαμέρισμα υπάρχει μια ακόμα θήκη με φερμουάρ.Διαθέτει μια μεγάλη τσέπη με φερμουάρ εξωτερικά,και στο πίσω μέρος της τσάτνας υπάρχει μια ακόμα θήκη με φερμουάρ. 

Τα δερμάτινα λουράκια της τσάντας είναι μεταβλητού μήκους, ενώ διαθέτει και δερμάτινη λαβή στο επάνω μέρος για να την κρατάτε στο χέρι! 

Διαστάσεις (Μ xΠ xΥ) 30 x 12 x35 cm

Βάρος 0.80 kg


ανδÏικά γÏναικεία ÏοÏÏα, ανδÏικά εÏÏÏοÏÏα, ÏαÏοÏÏÏια, μαγιÏ, βÏεÏικά είδη, αξεÏοÏάÏ, Ïαιδικά καÏÏÏÏι, ÏαÏκοκÏέβαÏα, καθίÏμαÏα αÏÏοκινήÏοÏ, ÏÏοίκα μÏÏοÏ

Εκτός από την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να παραγγείλετε και τηλεφωνικά καλώντας στο 2103003288 ή 6972116111

 

Πληρωμή με μετρητά αντικαταβολή, κατάθεση, Paypal ή με πιστωτική κάρτα

Πληρωμή με μετρητά, αντικαταβολή, κατάθεση ή πιστωτική κάρτα


                    

                                                  2YearWarranty vera pelle VegetaleToscana

 

                                                   ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

TL141682

Χαρακτηριστικά

Καλοκαίρι 2018
Καλοκαίρι 2018
TL141682