Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Φιλτράρισμα κατά

Τιμή

Τιμή

  • 183,00 $ - 184,00 $

Χρώμα

Χρώμα

Ενεργά φίλτρα

Εξαιρετικά ελαφρύ και πρακτικό παιδικό καρότσι Torro με μοντέρνος  σκελετός αλουμινίου.Διπλώνει εύκολα και γρήγορα  και μεταφέρεται πολύ εύκολα.Ανάκληση πλάτη 3 θέσεων για άνετο κάθισμα και ύπνο,ζώνες ασφαλείας ,τέντα μεγάλη για πρόσθετη προστασία από τον ήλιο με παράθυρο και δίχτυ στη κουκούλα...
Εξαιρετικά ελαφρύ και πρακτικό...
314,56 $ 227,68 $
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC Brooklyn Am  είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και επιτρέπει τον ευέλικτο χειρισμό και άνετη οδήγηση.  Με μοντέρνα γραμμή και εξαιρετική εμφάνισή. Είναι πρακτικό, ασφαλές και προσφέρει άνετες βόλτες στο παιδί σας.
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC...
356,87 $
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC Brooklyn Pm   είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και επιτρέπει τον ευέλικτο χειρισμό και άνετη οδήγηση.  Με μοντέρνα γραμμή και εξαιρετική εμφάνισή. Είναι πρακτικό, ασφαλές και προσφέρει άνετες βόλτες στο παιδί σας.
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC...
356,87 $
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC San Francisco   είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και επιτρέπει τον ευέλικτο χειρισμό και άνετη οδήγηση.  Με μοντέρνα γραμμή και εξαιρετική εμφάνισή. Είναι πρακτικό, ασφαλές και προσφέρει άνετες βόλτες στο παιδί σας.
Το παιδικό καρότσι J.B PUSHMATIC...
356,87 $