Αποστολή 1€ με BOXNOW & Δωρεάν για αγορές άνω των 70€!   .::::.   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2103003288

Κουπόνι 4€ με τις αγορές σου απο το FASHION.GR!

Πάρε εδώ και τώρα Κουπόνι 4για την επόμενη αγορά σου!

Κάνε τις αγορές σου ελάχιστης αξίας 125€ και κέρδισε κουπόνι 4€.

Η προωθητική ενέργεια αφορά όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Μη ξεχνάς οτι με αγορές πάνω απο 250€ έχεις κουπόνι 10€

Αγοράσε ό,τι έχεις βάλει στο μάτι και βρες προσφορές από χιλιάδες προϊόντα και κατηγορίες.

*Το κουπόνι 4€ ή 10€ αντίστοιχα θα αποσταλεί με νέο email μετά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα αφορά Αγορές μέσω FASHION.GR, με ισχύ έως 1 μήνα.

**Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας μπορεί να μεταβληθεί κατά την κρίση του FASHION.GR.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ FASHION.GR

1) To Fashion.gr. με έδρα στη διεύθυνση Καρακουλουξή 64, στη Νίκαια Πειραιώς. Τ.Κ: 18450 είναι υπεύθυνο για τους Κωδικούς προώθησης.

2) Οι παρόντες Όροι και προϋποθέσεις κωδικών προώθησης διέπουν την από μέρους σου χρήση των Κωδικών προώθησης.

3) Οι οδηγίες για το πώς μπορείς να εξαργυρώσεις έναν Κωδικό προώθησης περιλαμβάνονται στην επικοινωνία που σε ειδοποιεί για τον Κωδικό προώθησης (π.χ. σε ένα email που έλαβες ή στα άλλα μας κανάλια μάρκετινγκ). Οι Κωδικοί προώθησης ισχύουν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο καθορίζεται στην επικοινωνία που έλαβες, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός αυτής της χρονικής περιόδου.

4) Οι παρόντες Όροι και προϋποθέσεις κωδικών προώθησης είναι πρόσθετοι στους Όρους πώλησης του Fashion.gr που θα ισχύουν επίσης για την από μέρους σου αγορά και χρήση οποιωνδήποτε προϊόντων .

5) Οι Κωδικοί προώθησης μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο ηλεκτρονικά στο Fashion.gr. Για να εφαρμόσεις έναν Κωδικό προώθησης, πρέπει να τον καταχωρίσεις πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία του προϊόντος, όπου καθορίζεται κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής ολοκλήρωσης πληρωμής.

6) Οι Κωδικοί προώθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από εσένα και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο άτομο. Όπου καθορίζεται, ένας Κωδικός προώθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από μία παραγγελίες προϊόντων FASHION.GR μέχρι τη μέγιστη τιμή αγοράς που προβλέπεται στον συγκεκριμένο Κωδικό προώθησης.

7) Οι Κωδικοί προώθησης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δωροκαρτών. Οι Κωδικοί προώθησης δεν προορίζονται για επαναπώληση, δεν έχουν καμία χρηματική αξία και δεν θα προσφερθούν αντ' αυτών μετρητά ή πίστωση. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερους από έναν Κωδικούς προώθησης για να αγοράσεις ένα προϊόν, αλλά αν συμπεριλάβεις περισσότερα από ένα προϊόντα στην ίδια αγορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς Κωδικούς προώθησης για κάθε προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορείς να επιλέξεις τον Κωδικό προώθησης που θα ισχύει για κάθε προϊόν, καθώς, ανάμεσα σε πολλές ισχύουσες προωθήσεις, θα ισχύει αυτόματα αυτή που σε συμφέρει περισσότερο.

8) Όλες οι παραγγελίες προϊόντων FASHION.GR που υποβάλονται χρησιμοποιώντας έναν Κωδικό προώθησης υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος.

9) Η από μέρους σου ακατάλληλη χρήση του Κωδικού προώθησης, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της δημοσίευσης ή της πώλησής του, απαγορεύεται και θα συνιστά παράβαση των παρόντων Όρων και προϋποθέσεων κωδικών προώθησης. Επίσης, δίνει το δικαίωμα στο FASHION.GR να διακόψει την από μέρους σου χρήση ή τυχόν όφελος από οποιονδήποτε Κωδικό προώθησης.

10) Στον βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, το FASHION.GR δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημίες που προκύπτουν από την απώλεια, κλοπή ή κακή χρήση του Κωδικού προώθησης.

11) Το FASHION.GR διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει, τροποποιήσει ή επεκτείνει τους Κωδικούς προώθησης ανά πάσα στιγμή, κατόπιν εύλογης γραπτής ειδοποίησης προς εσένα. Ωστόσο, αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να προβεί το FASHION.GR σε μια τέτοια ενέργεια, τότε το FASHION.GR μπορεί να αποσύρει ή να τροποποιήσει, κατά την εύλογη διακριτική της ευχέρεια, τον Κωδικό προώθησης χωρίς να σε ειδοποιήσει προηγουμένως, αν έχει βάσιμο λόγο (π.χ. σε περίπτωση εκτεταμένης απάτης ή παράνομης δραστηριότητας). Αυτή η ενότητα δεν ισχύει για τους Κωδικούς προώθησης που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί.

12) Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με τους Κωδικούς προώθησης ή τους παρόντες όρους, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103003288.

CALL ME BACK

+30 2103003288

[email protected]

Ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας:

Κατά τις εργάσιμες ημέρες:

Σάββατο:

Κυριακή:

από τις 8:00 έως τις 21:00

από τις 9:00 έως τις 20:00

από τις 10:00 έως τις 19:00