Δωρεάν μεταφορικά προς όλους τους ελληνικούς προορισμούς για αγορές άνω των 70€

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

1) Πιστωτική Κάρτα / Άτοκες Δόσεις

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα είναι ένας ασφαλής τρόπος πληρωμής. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι: VISA, MASTERCARD & MAESTRO.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική κάρτα / Άτοκες Δόσεις, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω της πιστωτικής σας, είτε το σύνολο της παραγγελίας σας εφάπαξ, είτε ορίζοντας εσείς τον αριθμό των δόσεων, από 1 έως 6 Άτοκες δόσεις.

Το Fashion.gr αγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, συνεργάζετε με την EveryPay - Αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος, και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης την δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο πελάτης τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή. 

Με αυτό τον τρόπο στο Fashion.gr ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο υποκλοπής των στοιχείων σας αφού τα στοιχεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από την τράπεζα.

Επιλέγοντας πληρωμή με κάρτα, θα μεταφερθείτε στον πίνακα χρέωσης κάρτας της όπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε:

- Το  Ονοματεπώνυμό σας (Πληκτρολογήστε το ακριβώς όπως είναι στη κάρτα σας)
- Τον αριθμό της κάρτας σας (Πληκτρολογήστε τον χωρίς τα κενά)
- Την ημερομηνία λήξης της κάρτας
- Το CVV/CVV2 (Τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας).
- Ενδεχομένως το 3D-Secure SecureCode (Το 3D-Secure SecureCode είναι ένας νέος κωδικός για τις κάρτες Visa και MasterCard για ασφαλέστερες αγορές μέσω internet).

Αν η κάρτα σας εγκριθεί, θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο fashion.gr

(Το πρόγραμμα δόσεων ισχύει μόνο για αγορές απο Ελλάδα).

2) Paypal

Ασφαλής και γρήγορος τρόπος πληρωμής. Το PayPal λειτουργεί σαν μια on-line τράπεζα. Αν δεν είστε γνώστης του PayPal καλύτερα να μην το επιλέξετε καθώς θα σας φανεί περίπλοκο. Το PayPal χρεώνει έξοδα για αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό στο PayPal και θα χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής είναι απαραίτητο να πατήσετε το link "Return to fashion.gr" για να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας, διαφορετικά δεν θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και δεν θα πάρετε αριθμό παραγγελίας.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα σας έρθουν δύο e-mail, ένα από το PayPal που θα σας πληροφορεί για την πληρωμή σας και αργότερα ένα e-mail από εμάς που θα σας πληροφορεί για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

3) Κατάθεση / Μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό της εταιρίας Fashion.gr

Επιλέγοντας μεταφορά σε λογαριασμό, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μεταφέρετε το ακριβές οφειλόμενο ποσό στον λογαριασμό της εταιρίας μας,

A)
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ / FILIPPAKIS MICHAIL
Αριθμός Λογαριασμού : 6909144604024
ΙΒΑΝ: GR41-0171-9090-0069-0914-4604-024

Αναγράφοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας

B)
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ / FILIPPAKIS MICHAIL
Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0208.04.0201131147
ΙΒΑΝ: GR7502602080000040201131147

Αναγράφοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας

C)
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ / FILIPPAKIS MICHAIL
Αριθμός Λογαριασμού : 134002002018405
ΙΒΑΝ: GR7101401340134002002018405

Αναγράφοντας ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας

Έχετε υπόψη σας ότι η κατάθεση στην ίδια Τράπεζα εμφανίζεται αυθημερόν, ενώ η μεταφορά σε λογαριασμό από άλλη Τράπεζα συνήθως διαρκεί 2-3 ημερολογιακές ημέρες, προκειμένου να εντοπιστεί η εξόφληση σας από το κατάστημα μας. Με την εξόφληση της παραγγελίας σας, γίνεται και η αποστολή των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σου μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχώρησες την παραγγελία σου θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα ενημερώσουμε με email 

Κατόπιν ολοκλήρωσης της συναλλαγής ενημερώστε μας οτι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση με email στο customercare@fashion.gr (απόδειξη της κατάθεσης).

4) Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή", την ημέρα που θα σας φέρει η εταιρία ταχυμεταφορών (Courier) την παραγγελία σας, θα σας ζητήσει το συνολικό ποσό για να σας παραδώσει τα προϊόντα.


Για την Κύπρο και τις άλλες Χώρες δεν είναι διαθέσιμος ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή. Η πληρωμή πρέπει να γίνει μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή Μεταφοράς σε λογαριασμό μας.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις πάνω σε οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.
Τηλ.: 210 3003288, 6972116111

Καλέστε το κατάστημά μας

+306972116111

customercare@fashion.gr

Ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας:

Κατά τις εργάσιμες ημέρες:

Σάββατο:

Κυριακή:

από τις 8:00 έως τις 21:00

από τις 9:00 έως τις 20:00

από τις 10:00 έως τις 19:00