ΑλλαγέςΕπιστροφές

1) Ποια είναι η πολιτική των επιστροφών?

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του & σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς (επιλογή Αντικατάσταση). Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του.

Β) Επιστροφή των χρημάτων (Σε περίπτωση ελαττωματικού προίόντος), στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή την πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας.

*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές Β και Γ.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Τονίζουμε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε για λόγους υγιεινής: Μαγιό, εσώρουχα, φανελάκια, κολάν, καλσόν, κορμάκια, ισοθερμικά, σκουλαρίκια και όλα τα προϊοντα με κωδικό MV.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες του Fashion.gr περνούν από λεπτομερή έλεγχο.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες του Fashion.gr βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Προσοχή: Δεν επιτρέπεται μετα απο τη πρώτη αλλαγή άλλη αλλαγή, αφορά όλα τα προϊόντα μας.

  Πώς θα γίνει η αλλαγή:

  Παρακαλούμε ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες.

Η διαδικασία αλλαγής "χέρι-χέρι" είναι η ακόλουθη μας λέτε το νέο μέγεθος/νούμερο που θέλετε, τηλεφωνικά ή στο email [email protected] σας στέλνουμε την αλλαγή & την ώρα παράδοσης της νέας αποστολής εσείς δίνετε στον οδηγό courier το προϊόν της επιστροφής με χρέωση 5€.

Προετοιμασία:
  1. Τοποθετήστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε μέσα σε ένα κουτί ή φάκελο.
  2. Πρέπει να εσωκλείσετε την απόδειξη αγοράς.

  3. Παραδώστε το δέμα στον courier αναγράφοντας την ακόλουθη διεύθυνση:

  Fashion.gr.
  ΚΑΡΑΚΟΥΛΟΥΞΗ ΔΗΜ. 64,
  18450 ΝΙΚΑΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ

  ΤΗΛ.: 697211611 & 2103003288
  ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Fashion.gr

2) Ποια είναι η διαδικασία επιστροφής λόγο ακύρωσης Παραγγελίας?

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αντικατάσταση ή Πίστωση, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια το ποσο πιστώνετε για επόμενη αγορά σας.

Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, το fashion.gr θα το παραλάβει μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από Ελλάδα και μέσω της Γενική Ταχυδρομικής. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν εγγυώμαστε για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.
Η χρέωση της αποστολής λόγο ακύρωσης της παραγγελίας είναι δική σας.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

 Με εκτίμηση,

 Fashion.gr